Konyhakiállítás 2017

Vasárnap zárult a konyhakiállítás 2017, és ahogy már korábban is, standot terveztem, ismét Endrédi Noémivel közösen.

Magát a kiállítást persze rengeteg munka előzte meg. Sajnos a büszkeségbe és örömbe ezúttal üröm is vegyült, a stand számomra érthetetlen okokból elég gyér megvilágítást kapott, ez legutóbb még nem így volt, ráadásul a mellettünk elhelyezett hatalmas kiállítóstandnak a mi standunknál nagyobb volt a magassága, és így a mi standunk fölé tornyosuló szerkezetet egy felfeszített vászonnal rejtették el, ezt nem nevezném éppen profi megoldásnak.

De ejtsünk néhány szót a legfontosabbról mégis, mit is állítottunk ki és hogyan.
A hangsúlyt idén is az étkezőre helyeztük, és ezt egészítettük ki egy kávézó/dohányzó nappali sarokkal.

Az étkező legfontosabb darabja természetesen az asztal volt, az Endrédi darabok közül végül egy szép nagy, bővíthető tölgyfa asztalt választottunk, és mellé, hozzáillő tálalókomódot. Az asztal mellé régi art deco székeket választottunk, melyek Noémi újraértelmezésében méltó darabjaivá váltak az enteriőrnek, az asztal másik oldalára pedig egy párnázott, húzott gombos pad került.

A nappali sarok legmarkánsabb darabja a sötétbarna bőr, szegecses Chesterfield kanapé és a mellé állított képes komód, melyre ezúttal egy párizsias hangulatú rajzos kép került. A kanapéval szemben ’30-as évekbeli cseh tervezésű foteleket helyeztünk el, és egy ovális üvegasztalkát, faragott lábbal.

Akinek a darabok megtetszettek, megvásárolhatja őket az Endrédi Designtól itt.

A fényképeket pedig mint már oly sokszor, Sorok Péternek köszönhetjük.

Mentés

Mentés

Mentés

E-mail címed nem kerül tárolásra/további felhasználásra. A megjelölt mezőknél az adatok megadása kötelező. *

*

*