Konyhakiállítás 2013

Véget ért az idei Konyhakiállítás és noha eléggé kimerítő volt ez a három nap, nagyon jó volt sokatokkal találkozni, beszélgetni, ismerkedni, illetve megoldani egy-egy otthonotokban adódó lakberendezési problémát.
Ha valaki esetleg mégsem jött el, íme egy kis képes beszámoló arról, hogyan is nézett ki az általam tervezett Endrédi Design stand. Elsősorban az étkező illetve étkező kiegészítő bútorokra koncentrálva három enteriőrt alakítottunk ki. Az első egy eklektikus, fekete-fehér-szürke étkező volt, ahol helyett kapott egy gyönyörű ovál antik asztal, vegyes szürkére festett Thonet székekkel, egy “Tizenkettes” fiókos szekrény, ülőkék, és egy fiókos bortartó.

A második egy vidéki ihletésű konyhasarok, ahová egy régi fiókos, kihúzható lapos parasztasztal került, egy kézzel festett régi tálalószekrény, egy öreg pad és természetesen minden idevágó kiegészítő.

Harmadik enteriőrünk egy egész más, nagyvilági, loft hangulatot tükröz, legfontosabb eleme a “New York komód” és a Singer varrógép-lábra ültetett tölgyfa asztal, ezek kiegészítői a zsákvászon székhuzatok, és a többi dekorációs elem.

Ha valaki esetleg kedvet kapott, még több Endrédi bútort találhat itt és itt.
A szép képeket ezúttal is Sorok Péter készítette.

E-mail címed nem kerül tárolásra/további felhasználásra. A megjelölt mezőknél az adatok megadása kötelező. *

*

*