Kiadó lakás a diplomata negyedben

Ismét egy kiadásra szánt alig 40 m²-es kislakás átalakításán dolgoztam, ezúttal a Városliget mellett, a diplomata negyedben. A feladat teljes felújítás, átalakítás, és berendezés volt.
Sok budapesti lakáshoz hasonlóan ez is leválasztott lakás, mégis egészen szerencsés elrendezéssel, hiszen volt egy abszolút jó arányokkal bíró előszobája, és innen nyíló három szoba, egy szép nagy, erkélyes nappali, mellette a konyha, és végül a fürdőszoba.
Mivel a konyha egészen apró és szűk volt, ha csak egy ajtónyílás erejéig is, de érdemes volt összenyitni a nappalival, hogy egy picit levegősebb és világosabb legyen. Ugyanitt, az ajtónyílás nappali felőli oldalán jó helyet kapott egy kis étkezősarok.
Sokat hezitáltunk, hogy az önmagában is látványos nappalit felosszuk-e több térre, hogy így nyerjünk néhány plusz funkciót, vagy egészében hagyjuk érvényesülni. Végül a plusz funkciók győztek, így kapott helyet a nappaliban egy részben leválasztott hálófülke és egy mini belépős gardrób.
A stílus és színek tekintetében letisztult és semleges vonalon maradtunk, hogy kellően otthonos legyen, ugyanakkor a leendő bérlőnek legyen lehetősége elképzelni és létrehozni a saját életterét.
A szép képeket Sorok Péternek köszönhetjük.

E-mail címed nem kerül tárolásra/további felhasználásra. A megjelölt mezőknél az adatok megadása kötelező. *

*

*