Bútorkollekciót tervezünk!

Érdekes események történnek a Curly Rooms háza táján, ezúttal egy bútorkollekció tervezésében vállalok aktív szerepet, nem is akármilyen, hanem az Endrédi Design első, antik bútorokból készült kollekciójának a megtervezésében. Az Endrédi Noémivel való közös munka jó és kölcsönös együttműködésen alapul, ráadásul mindig valami szakmailag is izgalmas dolog bontakozik ki. A Konyhakiállítás óta sokat beszélgettünk, Noémi abszolút egyedi bútorokat készít, és túl van első hivatalos kollekcióján (mely új, fiatalos darabokat tartalmaz) de nagyon izgatja a fantáziáját, hogy összeállítson egy klasszikus kollekciót, és megkért, hogy véleményemmel, meglátásaimmal, ötleteimmel segítsem őt ebben.

Elkezdtük hát az ötletelést, mi legyen a téma, hogyan válasszuk ki a bútorokat és hogyan öntsük őket új formába, hogy egy egységes kollekció szépséges darabjai lehessenek. Mivel ez Noémi első antik bútorokból készült kollekciója, ráadásul a terveink szerint a Karácsony előtti hetekben jelenik meg, valami egészen különleges dologban gondolkodtunk.

Hogy mindez milyen formában valósul meg, egyelőre maradjon titok, elöljáróban csak annyit, hogy a kollekció egyszerre lesz gazdag és visszafogott, klasszikus és nagyon mai, a neve pedig: Lily.

E-mail címed nem kerül tárolásra/további felhasználásra. A megjelölt mezőknél az adatok megadása kötelező. *

*

*