Kiadásra szánt belvárosi kislakás

Alig ért véget a Konyhakiállítás, máris egy másik fotózást szerveztünk meg, egy belvárosi lakásban, ahol nemrég fejeződtek be a munkálatok.

Még az ősszel keresett fel egy korábbi megrendelőm, hogy a befektetésnek vásárolt kislakását tervezzem meg. Az volt a cél, hogy a lakást lehetőleg költséghatékonyan készítsük fel, hogy egy olyan szálláshely legyen, amely könnyen kiadható, jól használható és nem utolsó sorban stílusos.

A lakás nem túl nagy, összesen 30 m², és szerencsés módon a fürdőszoba felett galériát alakítottak ki, így az ilyenkor szokásos konyha, nappali, fürdőszoba trió mellett egy picike hálótérrel is rendelkezett.

Mivel a lakás nemrég felújításon esett át, így sem a fürdőszobával, sem a konyhával nem kellett igazán foglalkoznom, így kisebb igazításokról, bútorozásról, hangulati- és színkérdésekről esett szó.

A megbeszélteken túl persze, mint mindig, most is voltak további meglátásaim. Azt szerettem volna, hogy ha már a lakás egyterű, akkor a lehetőségekhez mérten több funkció is helyet kapjon, úgy, hogy közben megmaradjon a szellős, tágas jelleg.

Így a konyhában az eredetileg különálló hűtőt végül mégiscsak a szekrénysorban helyeztük el, így kaphatott végül a konyha plusz funkcióként egy pici étkezőasztalt három székkel (plusz egy kinyithatóval, amit a lépcső alatt helyeztünk el).

A nappali is bővült egy olvasósarokkal egy kényelmes fotellel az ablak mellett, és egy pici, de annál szükségesebb öltözködő térrel egy magas gardróbszekrénnyel a lépcső mellett.

A jól kiadhatóság jegyében mindenképpen semleges színárnyalatokat szerettünk volna, natúr, fekete, fehér, szürke színekkel, és ezt derítettük végül napsárgával, ami a fotelen és néhány kisebb kiegészítőn jelenik meg.

A szép fényképeket ismét Sorok Péter készítette. 🙂

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

E-mail címed nem kerül tárolásra/további felhasználásra. A megjelölt mezőknél az adatok megadása kötelező. *

*

*